YKS Yabancı Dil Testi Eskişehir’de tamamlandı. Kimliğini unutan adayı vatandaş son anda yetiştirirken, bazı adaylar ise saniyelerle sınavı kaçırdı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) son oturumu olan Yabancı Dil Testi (YDT) Eskişehir’de tamamlandı. Sınav, Osmangazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Sınav saatinde adaylar, giriş kapılarında zamanla yarıştı.
Kimliğini unuttuğu için sınava geç kalma tehlikesi yaşayan bir adayı, çevredeki bir vatandaş otomobiliyle son anda okul kapısına yetiştirdi. Bu yardımsever müdahale, adayın sınava girmesini sağladı.
Habibe Taşkaya, kızının sınavı için heyecanla beklediğini belirtti. Taşkaya, sürecin zorlu geçtiğini ve kızının çok çaba gösterdiğini ifade etti. Tüm öğrencilere başarılar dileyerek, herkesin istediği puanı almasını temenni etti.
Saat 15.30’da kapıların kapanacağı sınavda, adayların koşturmacası son ana kadar sürdü. Girişlerin kapanmasına saniyeler kala hızla binaya yönelen bir aday, görevlilere zamanın daraldığını bildirdi. Görevliler saat 15.30’da kapıları kapattı.
Son dakikalarda yetişen adayların yanı sıra, saniyelerle sınavı kaçıranlar da oldu. Koşarak kapıya ulaşan ancak kapıların kapanmasıyla karşılaşan bazı adaylar büyük üzüntü yaşadı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap