Bolu’da YKS’ye giren bir öğrenci, milli takımın Paraguay yenilgisi sonrası moralinin bozulduğunu ve antrenörlük hayallerinin etkilendiğini söyledi.
A Milli Futbol Takımı’nın Paraguay karşısında aldığı yenilgi, Bolu’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren bir öğrencinin moralini bozdu. Sınav öncesi maçı izleyen Emir Özkan, takımın performansının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.
Bolu’da binlerce üniversite adayı YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için ter döktü. Sınav saat 10.15’te başlarken, adaylar sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine ulaştı. Sınav kuralları gereği saat 10.00’dan sonra aday kabulü yapılmadı.
Antrenörlük bölümünü hedeflediğini belirten öğrenci Emir Özkan, bir yıl boyunca sınava hazırlandığını ve özellikle TYT’ye odaklandığını söyledi. BESYO parkuruna da hazırlandığını ekledi.
Özkan, milli takımın Paraguay’a yenilmesinin motivasyonunu olumsuz etkilediğini dile getirdi. Maç sonrası takımın ruhsuz olduğunu hissettiğini belirterek, “Bütün moralimizi bozdular. Biz buradan destek veriyoruz, adamların hiç umrunda değil” şeklinde sitemde bulundu.
Adaylar sınavda mücadele ederken, aileleri de okul çevrelerinde çocukları için dua ederek bekleyişlerini sürdürdü.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap