Fenerbahçe, Kosovalı golcü Vedat Muriqi ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Muriqi, sarı lacivertli forma için mücadele edeceğini söyledi.
Fenerbahçe, Kosovalı forvet Vedat Muriqi’yi 3 yıllığına kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, oyuncu ve kulübü Mallorca ile anlaşma sağlandığı belirtildi.
1994 doğumlu golcü Vedat Muriqi, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak sarı lacivertli renklere bağlandı. Transfer süreci tamamlanırken Muriqi yeni takımında forma giyecek.
İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Vedat Muriqi, Fenerbahçe Başkanı’na, Oğuz Hocama, Teknik Direktör İsmail Kartal’a ve taraftarlara teşekkür etti. Muriqi, sarı lacivertli forma için her zaman mücadele edeceğini vurguladı.
Muriqi, “Bu arma için hiçbir zaman mücadeleden, savaştan kaçmayacağıma emin olabilirsiniz. Bu formaya her zaman olduğu gibi tekrar layık olacağımı şimdiden söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı. Golcü oyuncu, sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap