SON DAKİKA
--:--:--

Galatasaraylı Yıldızlar Fenerbahçe’nin Puan Kaybettiği Anı Anlattı

Galatasaraylı yıldızlar Abdülkerim Bardakcı ve Yunus Akgün, Fenerbahçe’nin Rizespor karşısında puan kaybettiği anlarda yaşadıkları şaşkınlığı ve tepkiyi anlattı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Galatasaraylı Yıldızlar Fenerbahçe’nin Puan Kaybettiği Anı Anlattı

Galatasaraylı futbolcular Abdülkerim Bardakcı ve Yunus Akgün, katıldıkları bir YouTube programında Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor karşısında uzatma anlarında puan kaybettiği anlara dair yaşadıklarını paylaştı. İki futbolcu, sarı-lacivertli ekibin 2-2 berabere kaldığı maç sırasındaki tepkilerini esprili bir dille aktardı.

Kulübün resmi YouTube kanalında yer alan programda Abdülkerim Bardakcı ve Yunus Akgün’e yeni transfer Eren Elmalı da eşlik etti. Futbolcular, Avrupa’daki galibiyetlere gelen eleştirilere karşı duruşlarını belirtirken, ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin Rizespor deplasmanında yaşadığı son saniye beraberliğine gösterdikleri tepkiyi ilk kez detaylandırdı.

Avrupa Zaferlerine Yönelik Eleştirilere Yanıt

Galatasaray’ın Avrupa kupalarındaki başarılarına yönelik yapılan yorumlara sitem eden Abdülkerim Bardakcı, “Tarihin en kötü Liverpool’unu 2 kere yendik. Tarihin en kötü Juventus’unu da yendik, üstelik içeride 5 attık” şeklinde konuştu. Yunus Akgün ise bu duruma ironik bir yaklaşımla, “Zaten kimi yensek bir anda ‘Tarihin en kötüsü’ oluyor” diyerek destek verdi. Bu açıklamalar, futbolcuların takımın başarılarına yönelik algı operasyonlarına karşı duruşunu sergiledi.

Takım içindeki esprili eleştiri kültürüne de değinen futbolcular, Beşiktaş derbisindeki bir pozisyonu örnek gösterdi. Abdülkerim Bardakcı, Beşiktaşlı Hyeon-gyu Oh ile yaşadığı mücadeleyi anlatırken, Yunus Akgün’ün kendisine yönelik esprili yorumunu paylaştı. Yeni transfer Eren Elmalı da takım içinde birbirlerini acımasızca eleştirdiklerini ve geri bildirim verdiklerini belirtti.

Türk oyuncuların üzerindeki baskıya da dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı, “Galatasaray’da oynayacak adam bu baskıyı da kaldırabilmeli. Mentalinin ve psikolojisinin çok güçlü olması gerekiyor. Çoğu baskıyı üzerimize alıyoruz zaten, yabancılara bir şey kalmıyor” dedi. Yunus Akgün ise bu durumun beklentiden kaynaklandığını ve Türk oyuncuların derbi ruhunu daha derinden hissettiğini ifade etti.

Fenerbahçe Maçında Yaşananlar

Programın en çok ilgi çeken bölümü, Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor karşısında uzatma dakikalarında yediği golle 2-2 berabere kaldığı maç sırasındaki Galatasaraylı futbolcuların tepkisi oldu. Yunus Akgün, o anları şu sözlerle aktardı: “Fenerbahçe maçta öne geçince Eren üzülüp odaya gitti. Apo ağabey arkasından seslendi, ‘Yine son dakikada yiyecekler, sen gitme’ dedi. Gerçekten de son dakikada Rizespor golü atınca bağırmaktan tansiyonum düştü, yere oturdum.” Bu anlar, Galatasaray taraftarları tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Mark van Bommel Belçika Milli Futbol Takımı’nın Yeni Teknik Direktörü Oldu
Mark van Bommel Belçika Milli Futbol Takımı’nın Yeni Teknik Direktörü Oldu
Göztepe Slovenya Kampında Galibiyet Serisi Yakaladı
Göztepe Slovenya Kampında Galibiyet Serisi Yakaladı
Fenerbahçe Şirket Yönetiminde 7 İstifa Birden
Fenerbahçe Şirket Yönetiminde 7 İstifa Birden
Trabzonspor’dan Fiorentina’ya Rekor Transfer Oulai İlk Maçında İtalyanları Büyüledi
Trabzonspor’dan Fiorentina’ya Rekor Transfer Oulai İlk Maçında İtalyanları Büyüledi
Galatasaray Bruno Fernandes İçin 55 Milyon Euro’luk Teklif Hazırladı
Galatasaray Bruno Fernandes İçin 55 Milyon Euro’luk Teklif Hazırladı
Arjantin Dünya Kupası Finallerinde İsabetli Şut Atamama Serisini Sürdürdü
Arjantin Dünya Kupası Finallerinde İsabetli Şut Atamama Serisini Sürdürdü
Haberin Doğru Adresi

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır.