Fenerbahçe’de başkanlık yarışı teknik direktör arayışlarıyla kızıştı. Adaylar Klopp, Maresca ve Montella gibi isimler üzerinden planlarını şekillendiriyor.
Fenerbahçe’de haziran ayında yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adayları, teknik direktör konusundaki stratejilerini netleştirmeye başladı. Mehmet Ali Aydınlar, Barış Göktürk ve Hakan Safi’nin bu konudaki çalışmaları kamuoyuna yansıyor.
Başkan adaylığı için hazırlıklarını sürdüren Mehmet Ali Aydınlar’ın ilk hedefi dünyaca ünlü teknik direktör Jürgen Klopp oldu. Ancak Klopp’un kulüp düzeyinde görev almak istemediği yönündeki geri dönüşü üzerine bu girişim sonuçsuz kaldı.
Klopp’tan olumsuz yanıt alan Aydınlar’ın rotasını Enzo Maresca’ya çevirdiği öğrenildi. Chelsea ile yollarını ayıran İtalyan teknik adamın, Fenerbahçe ihtimaline olumlu yaklaştığı ve görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.
Diğer başkan adayı Barış Göktürk ise daha önce yaptığı açıklamada,
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap